Pages

Thursday, December 6, 2012

pos laju buat surprise!

Hye :)

Hari ni mama dapat hadiah?? hahaaa ..

Tadi masa baru nak kemas kemas rumah dengar ada orang hon hon depan rumah. Tinjau tinjau tengok van pos laju.

Dalam hati menjerit..YEAYYYY BABY BULLET dah sampai.  Pastu masa on the way ke van tu terpikir jap..aikk semalam wawa kata baru nak pos hari ni..tak kan dah sampai.

Ke....ada benda lain yang mama beli??

Ehhh takde . mana ada beli apa apa dah. Gila nak shopping lagi waktu sekarang ni? Gaji orang gomen lambat lagi weiii...!

Hurm waktu orang pos tu suruh sign, ada 3 kotak mama nak kena sign. Aikk pelik lagi...benda apa sampai 3? Sebelum sign mama tanya orang pos tu dulu, betul ke alamat ni? untuk siapa eh barang ni? Dia check2...Untuk norazura. Haa? itu adalah saya..hahaaa...takpe lah amik je la dulu masuk rumah baru tengok.
Masuk rumah tak tunggu dah ..terus koyak plastik dengan rakus..mana la tau kot menang apa apa peraduan..dapat talipon ke Ipad ke tab ke..miahahahaa berangan tak sudah!!

Buka buka je..Ooooohhhh laaa benda ni.!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



 dapat 3 pack free..

mama redeem anmum essential untuk arissa bulan 10 hr tu so ini la hasilnya..
syukur alhamdullilah sesungguh nya Allah swt sangat memahami...
gaji lambatttt lagi..wahh mcm la mama kerja kan ;p.
suka la arissa ni.

susu anmum sedap.sambil sambil buat susu kakak, mama curi2 ratah ckit..hihiiiii 

THANK YOU SO MUCH ANMUM!





-mamazoora-

4 peninggalan:

mama ila said...

wahhhh..byknyer stock susu arissa =)

zoora qushairi said...

hehe sekotak seminggu . tahan la 3 minggu ni :)

aanie said...

bestnya...mcm mana dapat ek?

zoora qushairi said...

aanie : kita kumpul hujung scoop susu tu pastu setahun sekali anmum umum tarikh utk redeem. so masa tu bley redeem la. mcm thn ni dia minta scoop,barcode dgn resit. last year scoop je.

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers