Pages

Thursday, December 20, 2012

bila gambar bercerita :)


bibir baby Izz bengkak. tahu kenapa? mesti la tak tahu !  eheee...sebab. first time dia guna botol susu p****n pastu bibir dia tersepit antara puting dengan botol tu. tak tahu la camane sebab sekelip mata je. hehee terus band tak mau guna dah botol tu. boleh? :p
 tukar balik pada botol yang biasa diguna.



port tidur baby Izz dalam kereta dari Ipoh -------> Seremban. Bila baringkan terus terjaga.


ahaaaa ni dia bila dah sampai rumah wan ngan atok....kul 9.00 pon tido lagi..kalau kat ipoh kul 6.00 pagi dua beradik ni dah jaga.


Arissa seronok balik kampung sebab boleh naik kuda dengan sepupu sepupu dia ! mentang mentang dia kecik! :p





hehe . saja saja post  untuk menghidupkan blog hari ni... 
tarikh best kan....20122012 ;)

-
-
-
-
-
-
 gud night peeps!





-mamazoora-


5 peninggalan:

Mimie Najib said...

sian nya bby..msti sakit kan..

zoora qushairi said...

hehe nangis2 sampai tertido..

N i e Z a said...

alahai..cian nye tgk bibir dia..mg cepat la sembuh...

seronok tol arissa dpt blk kpg naik kuda cam tu yer...

Mama Vogue said...

Salam kenal :)

Eh siannyer bibir dia. Botol susu ape tu? Mamavogue nak tau gak..huhu

ieda said...

siannya.mest sakit.huhu...

mcmana blh jd mcmtu ye

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers