Pages

Wednesday, January 30, 2013

rebat smartphone rm200

assalamualaikum

selamat pagi.

mulakan hari anda dengan senyuman :)

hari ni takde wordless wednesday dah. hehee

ok. memandangkan mama dah register online untuk rebat rm200 for smartphone tu kan. jadi nya, balik kedah hari tu mama pegi la kedai-kedai yang menawarkan rebat ni. tak pergi banyak tempat pun.

mama pergi senheng di pekan simpang kuala, alor star. boleh gunakan rebat untuk beli smartphone tu tapi....yang tinggal cuma note 1, s3 dan harga yang sewaktu dengannya. samsung ace plus atau yang range harga 500-700 takde stok..sob sob....tak dapat la beli. tinggal yang memahal harga atas 1.5k. aiyoo...

lepas tu dekat Sentosa Plaza, ada dua kedai yang boleh guna rebat rm200 tu tapi HANYA untuk talipon CSL(bukan ke gov dah umumkan untuk semua jenis smartphone hari tu??) Kalau nak beli smartphone lain dari CSL, dia cuma bagi rebat RM150 je(suka hati kau je kan). Aikkk mana bley brader....nak tolak tolak rm50 plak. so tak jadi jugak...bukan berlagak taknak guna csl ke apa...tapi mama mmg nak ace plus. nak wat cane...takde rezeki lagi...so biar la dulu. ti kita jalan kat ipoh ni plak...voucher expired 8 feb.

macam-macam dugaan gak nak dapatkan talipon guna rebat rm200 ni kan. ingatkan mudah ja. hihi...tengok lah..kalau ada,ada lah ia...kalau tak, rebat by my laki ja la...



-mamazoora-

10 peninggalan:

lia said...

kami pakai jer apa yg ada he3

Ratu Hatiku said...

xblh nk claim da terlebih umur... hihihi

ciNDerella stRikEr said...

macam mana nak daftar online tu ye. pls share
norley.nadirah@gmail.com

azza said...

zoora,
kak aza pun daftar..maklumlah bulan 4 ni baru ckup 31thn..so bley daftar lagi..tp tulah..bkn semua offer hp yg kite nk tu..kt seremban ni kebanyakkannyer offer hp Ninetchnology n HTC je..sedey tul..
nak bagi rebat tp xikhlas..huhuhu

Nauzrun said...

akak,

macam mana nak tahu..kedai mana ja yang boleh guna rebat rm200 tue???

aTieYusof Family said...

erm..kadang2 tk adil kan?..
HP yg ntah apa2 di offer..huhu..
cuba cari kt tempat lain plak..:)

zoora qushairi said...

nauzrun : selain pada celcom,maxis,digi dan lain lain tu, kedai biasa yg amik rm200 ada kain rentang kat kedai diorang.

zoora qushairi said...

atie : betul la...tu yg nak survey lg tp takde masa plak ni..huhu

Nauzrun said...

ouh...ic ic... thanks akak...:)

Fiza Rahman said...

Laaa...mcm tu plak. Saya tak boleh nak apply ☺☺

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers