Pages

Wednesday, October 31, 2012

Restoran Ikan Bakar Anjung Kuala , Kuala Kedah

Salam.

Ahaaa...nak promote kedai makan kat kuala kedah :)

Raya Haji lepas, encik husband cuti lama ckit, so kami balik kampung di Aloq Staq. Memang Best raya haji kat kedah. Macam macam makanan berasas kan daging korban ada masa tu. Naik 2kg kot..Dah balik Ipoh, turun balik 2kg..amin...

Ok dah. Hari Isnin, Pak Mertua ku tanya nak pi makan di Anjung Kola dak?
Err Anjung Kola? cheq tak penah dengaq lg nama tu. Tempat baru katanya.. So mama yg sememang nya susah untuk berkata tidak kalau bab makan makan ni pon, angguk2 kepala tanda setuju. Lepas magrib terus p. Sampai2 ja tak ramai sgt org ..ada 1 family je tgh makan...

Ni kedai orang melayu kita, bukan kedai makan org thailand tu.

Order Ikan Siakap 3 rasa, telur dadar, sotong tepung(menu wajib!!), tomyam, kailan ikan masin, air macam macam untuk 7 orang :).

Makanan sedappppppp....air  sedapp...harga pon tak mahal...memang sedappp....!! sesapa yg dok di Kedah, atau p jalan2 kedah, pergi la Kuala Kedah yea...cari Kedai Ikan Bakar Anjung Kuala,Kuala Kedah.

Errkkk gambar makanan ngakkk ada....dah habis kena makan tak sempat nak snap :).

View kedai pon cantik, tepi pantai....berangin2 sejuk je...

Nanti nak p lagi la :)




2 peninggalan:

Rafiq Rosli said...

kedai tu besar x??agak2 boleyh untuk 100 org...nk wt event kalau sesuai

zoora qushairi said...

Besar rafiq..kalau 100 org memang muat,try pergi tengok2 tempat dulu ye :)

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers