Pages

Friday, January 4, 2013

Happy Tree Friends - Snip Snip Hooray! (Ep #32)







Assalamualaikum selamat pagi semua.

Pagi ni mama takde kerja rumah nak buat. semua dah siapkan malam tadi. cehh giler rajin tiba tiba.
breakfast pagi ni? ermmm spagetti malam tadi banyak lagi. Arissa bangun kejap lagi mesti dia cari punya,so tak yah buat breakfast lain.



Ok jadi mama dengan baby Izz melayan youtube cerita Happy Tree Friends. Mula mula tu mama ingat Happy Tree ni salah satu game show. rupanya.....cerita kartun yang ganas! darah memercik2..telinga putus la.biji mata terkeluar. Baby Izz  baru bangun tido tengok ternganga je. 
ini cerita kartun untuk 'anak jantan' bak kata abg Tri hadzir suami kepada kak fynn jamal ,bapa kepada budak cute Bakti Arjuna Fitri ;)

sila la tengok yea. just for fun.




p/s: not recommended for children under 12


;)




mamazoora

13 peninggalan:

Cho Zila said...

alamak tak pernah taupun pasal ni... anak akak dua2pun girl tak yah ler kot...

zoora qushairi said...

hihi tak yah tak yah....ganas sungguh :D

NM03 said...

qays pulak ralit benau ngan upin ipin. hahaha

Ena's Palace said...

aksi ganas dilarang keras..hehehehe..nasib baik sy xde anak lelaki..kalu tak mesti dia suka tgk jugak...hehehehe

aTieYusof Family said...

tak tau plak kartun ni.. anak sy dok gila upin-ipin la ni..hehe.. ulang tayang smpai pening..haha..:)

zoora qushairi said...

hehe tak yah la bagi anak tengok. saja je mama tengok pepagi td pastu Izz terjaga dari tidur dia tgk sampai tak kelip mata :D.

camane nak bagi anak tengok tv yea. anak2 mama tak suke tgk tv. suka main mainan je.

CikNaa said...

4tahun yg lepas ciknaa suke layan cite ni.. mmg ganas tahap gaban.. tak sesuai bagi anak2 tgk.. hihhi

zoora qushairi said...

kan ciknaa..mmg ganas gile...zura n husband suke tengok waktu dua2 anak ni tidur :D.

Daddy Ziyyad said...

katun yg sesuai utk kanak kanak + Sponge Bob Square Pants...hahaha

zoora qushairi said...

daddy ziyyad : dengan boboi boi. hehe

Dkna Abza said...

tak sabar pulak dkna nak kawen nak da anak.. mesti ada pengalaman macam akak..

zoora qushairi said...

dkna abza : cecepat kawen..best. lagi2 ada anak . hihihiii macam macam peel :D

QasehnyaRania said...

bestnya layan citer ngn anak2:)

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers