Pages

Tuesday, November 27, 2012

dera mama.!

uwaaa izz dah pandai..
dah semakin lasak .. mentang mentang next week nak 6 bulan dah.
paling seksa sekarang ni tiap kali lepas mandi nak kena bersilat dengan dia atas katil tu.. nak pakai kan pampers je dia menyarap. kita telentang kan , dia nyarap balik. aiyooooo.... sakit pinggang / belakang mama nak oi..kalau dah besar sikit nanti maunye berlari lari tak nak pakai kan. jangan la cam tu anak ku.



Yang ni pulak si kakak. Dia pun nak dera mama jugak. kerja dia selang beberapa jam je nak tukar baju. nak mandi lah..baju kena susu sikit terus nak tukar baju lain..pastu baju nak pilih sendiri..tengok tu ha. siap amik kerusi kecik dia panjat laci baju dia. Lepas ni mama nak kena beli almari baju yg berkunci plak utk dia. Kemas laci tu pagi, tak dan sampai tengah hari dah sepah sepah...hai la  anak dara :)





apa apa pun, sayanggggggg sangat2 kat dua orang ni.
muaahhhhhh!!
-mamazoora-

12 peninggalan:

puansazusarin said...

Comel jer dera mama yer...he3

Fizalinolie said...

Macam tu lah Alia awak, susah betul untuk dikemaskan. Hehe... Mencabar kesabaran betul :)

zoora qushairi said...

hihi itu la..hari hari mama kena dera.

memang kena ada kesabaran yg kuat kan nak berdepan dgn kerenah budak2 ni ;p. penat mmg penat tp dorang la hiburan kita :D

mama ila said...

alahai..bab pakai pampers kene bersilat tu..sama larr ngan ila...susah betul nk pakai pampers n baju skang nie..lum bolek kaki lagi..kan dah boleh kaki..berkejar pulak larr nk pakaikan baju n pampers..hihihi

mekchu said...

kakak pembersih sungguh.. x bleh baju kotor sikit ehh..

izz dah bleh bagi makan la kan.. mekchu beli je baby bullet tu, tp lom pakai lagi sbb masih dlm pantang.. beli sejak pregnen.. hahaha xcited sgt..

aTieYusof Family said...

hehehhe...budak2 kan mcm2 ke perangai depa ni... tapi sebenar nya menggelikan hati..penghibur...:)

zoora qushairi said...

ila : kita geng la sekarang. hihi

mekchu : kakak tu memang.kena air liur adik ckit je dah nk tukar baju.adoii pening mama. izz bg hisap2 buah kat feeder tu je dulu. papa dia nak jugak genapkan 6 bulan baru bagi makan. baby bullet blom sampai. mmg excited kan tgk baby bullet tu. trus nak bli je! ;p

atie : sangat2 menghiburkan. mcm2 dia nak buat :)

Hana Soffelia said...

hehe walaupun kena dera, mama seronok kan?

zoora qushairi said...

hehe menangis gembira bila kena dera dgn anak ;p

aanie said...

sama mcm anak sy..suka tukar2 baju la..nak mandi la...baju dia tumpah air masak sikit je pun nak tukar..huhu...dah la musim ujan ni...

zoora qushairi said...

haha ramai geng diorang ni yea :D. itu la ampaian kain penuh dgn baju kakak je.

aizu's life said...

comell.. uit, kakak ni seksi la.. mama kena sensored.. heheh

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers