Pages

Tuesday, November 20, 2012

Botol Avent lagi.

Salam.

Selamat petang.

Hye :)

Hurm . hari tu ada cerita pasal botol Avent tiruan  kat  SINI .

Hari ni masa basuh basuh botol , baru la ter perasan perbezaan ketara dua botol ni. satu beli online, satu lagi beli kat kedai baby Manjaku. Selama ni basuh laju-laju sebab banyak kerja..hari ni basuh dengan penuh perasaan..boleh eh camtu..hihi..

Kenapa satu ada Made In England, satu lagi takde...?

Yang takde tu, beli online dekat...........erm tak yah sebut lah website mana..tengah baik hati sekarang ni :) Ngeee....

Itu lah dia.
Ni je la yg boleh cakap..."hati-hati waktu soping online yea semua mama,mummy,ibu,mak sume"



gambar henset mama blur.sowie la ye ..tapi still nampak kan. 1 ada, 1 takde ! grrrrr

Ok tu je.

-mamazoora-

6 peninggalan:

PRIMADONA BRANDLICIOUS said...

ha, kan da tertipu..ahkak pakai pureen jer dik oi.. every 3 month tukar botoi..

zoora qushairi said...

hahaaa .. itu la. ti nak cari pureen yg puting gemuk2 laa..yg puting biasa kurus2 tu tak mau plak si boboi ni.

noralaidid said...

huhu..risaunya nk bli yg online..ada bkenan kt avent ni.hrga pun murh..tp tkut jd mcm akak..leh x akak bgtau blog mn yg jual tiruan tu?huhu..send kt emel sy k?
noralaidid@gmail.com

Anonymous said...

Sorry just nk bgtu, botol avent xde yg xori, sy dh confirm dgn pihak avent UK. Better awk perbetulkan balik article no sbb boleh buat org keliru. Btw label made in england tu skrg kt bawah botol, yg label tepi botol tu production lama.

zoora qushairi said...

avent yg saya dpt tu, bawah botol takde pon tulis made in mana...bawah,tengah,tepi semua takde.

zoora qushairi said...

avent yg saya dpt tu, bawah botol takde pon tulis made in mana...bawah,tengah,tepi semua takde.

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers