Pages

Thursday, November 22, 2012

KidsMe Food Feeder

Salam. Hye :)

Satu lagi benda comel untuk baby. macam macam kan sekarang.


Boleh masukkan buah-buahan yang dah dipotong kecil-kecil. Lepas tu bagi baby comel kita hisap.
Dulu mama tak tau pun. Hari tu jumpa masa cari Baby Bullet. Haishh..cari 1 benda, dapat 2. Ni yang susah kalau mama suka soping!! Yang ni brand Kidsme, kalau Munchkin pon ada jugak food feeder tapi bukan silicon, dia guna macam kain jaring2 tu (apa tah nama dia).

Boleh guna masa baby 6 bulan...nanti Izz dah guna mama upload photo.

:)

credit to https://www.facebook.com/MumNailaCollection

-mamazoora-

0 peninggalan:

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers