Pages

Monday, November 26, 2012

Kidsme food feeder dah sampai.

Salam .. Hye :)

Pagi ni pos laju datang hantar food feeder Kidsme . Mama beli untuk baby Izz. Sebab baby Izz suka sangat hisap buah pear.

Jadi dapat dapat je terus rasmikan bagi dia . Wahhhh seronok betul dia bila dapat hisap tu. Tapi.....bila rasa manis manis buah tu dah ilang terus menjerit2 ...mama ganti kan dengan buah yg baru terus senyum balik. Pandaiiiii ekkkk!

Ni gambar baby Izz dgn food feeder. Tak risau dah pasal tercekik. enjoy your pear my lil baby Izz.


Lepas ni mama beli epal plak yea :)

Thank you Mum Naila Collection .

*menanti baby bullet dgn penuh kesabaran :)

tak sabar nak bg Izz mamam macam macam.





-mamazoora-

11 peninggalan:

Wawa said...

thanks dear. saya jual. seronok tengok baby izz nyot2. Annaila pun seronok makan dalam feeder tu. :)

zoora qushairi said...

hihi saya beli. tu la..suka je dia tau. nasib baik jmpa page mummy annaila comel ni :)

mama ila said...

hye mama zoora..salam kenal =)

zoora qushairi said...

salam kenal jgk mama ila ;)

MaMa CyDa said...

Mcm best jek. Nak jugek! :-)

zoora qushairi said...

sila la ke mum naila tu kak dot. harga dia ok...hr tu jmpa benda yg sama kat page lain tp mahal.

Ena's Palace said...

suka dia dpt isap² camtu kan...

zoora qushairi said...

itu laa...baru tau ada benda ni..ketinggalan mama :D

Fizalinolie said...

Selamat berkenalan dear. Thanks yer kerana sudi singgah dan follow blog Fiza. Anak saya pun suka guna feeder. Hehe.

zoora qushairi said...

ok fiza. slmt b'knlan :). senang ckit ada feeder ni kan.

Hana Soffelia said...

Olo, comelnya dia guna food feeder. Ni yg xsbr nk kasi kat Naurah ni.

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers