Pages

Sunday, December 30, 2012

kemas stor , jual barang .. hehe

assalamualaikum

hari ni hari ahad.
pagi pagi buka pintu bilik stor.
termenung beberapa minit.
fikir apa yang patut dibuat untuk kemas bilik stor supaya jadi bilik biasa yang kemas.
yang mana bila tetamu datang boleh la tidur situ tak yah tidur depan tv.
hihi

ok. mama nampak ada beberapa barang yang mama dah tak perlu kan.
dan dah tak guna.

keluar kan satu persatu..

kotak pertama : electric breastpump spectra 3 + accessories nya.
kotak kedua : blossom farm sit me up kaler pink.
kotak ketiga : baby playpen
...
lagi...ada  baby carrier dan lain lain.

mak ai semua nya berkaitan baby dan mummy je kan.
hihihihii...

dah sudah keluar kan barang2 tu. mama rilex2 tengok FB. sekali terbaca page "PRELOVE BARANG MAMA".

Mama pun klik la.tengok ramai juga mama mummy sume letgo barang kat situ. mama pun cuba nasib sama. mana tau ada orang nak beli plak. barang sume elok2 takkan nak buang kan? guna pun tak lama.


mama letak breastpump dengan blossom farm tu je. tak sampai beberapa jam dah ada buyer. alhamdullilah. hari rabu @ khamis ni mama post barang tu yea.

baby playpen dan lain2 tu dalam perancangan nak letgo ke tidak. mana la tau kot tetibe ter' ngandung lagi macamana??? miahahahaaaa....


-mamazoora-


5 peninggalan:

Ena's Palace said...

ok la tu..letgo je mn yg taknak pakai lagi....

zulaikha megat said...

kalau termengandung lagi..beli lah yg baru pulak..hehe gitulah seterusnya...

zoora qushairi said...

heheeee....beli jual beli jual kan..best jugak tu ;)

abah khalisha said...

rezeki...cepat btl ada buyer ye..

zoora qushairi said...

alhamdullilah abah khalisa.. rejeki hari ahad..hehe

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers