Pages

Friday, December 21, 2012

siapa suruh tinggalkan buaian mama oiii!




hurm sekarang mama kat rumah mak.
dan sedang mengalami masalah iaitu susah sangat nak tidurkan baby Izz.
biasanya mama bawa balik buaian.
tapi kali ni konon konon malas nak bawa la sebab nye masa pergi melaka hari tu ok je baby izz ni tidur atas katil.
senang je. mungkin dia tau waktu tu pergi jenjalan kan. sekarang ni tak jenjalan mana pun ..cuma duduk rumah uwan je.

sampai mama tak ley nak buat apa. kena berkepit je dengan dia.
akhirnya mama dapat solution.
ni haaaa.....
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-


alhamdullilah nyenyak dan lama dia tidur dalam ni..tolak kedepan kebelakang...ehee..sesiapa mengalami masalah yang sama di saat saat genting dan terdesak macam mama buleh la try yea..hihiii...nak beli buaian baru macam tak berbaloi la plak. tu yang mama bley blogging kejap ha...kui3x...
*glow in the dark rupanya stroller budak ni*



-mamazoora-



12 peninggalan:

MaMa CyDa said...

Kak dot ader buai kat umah. nak pinjam ker? Nak amik terus pun belh huhuhu tak pakai pun sbb dah serik masa Adli dulu berbuai smpi susah nak berjln. So Arif n Aimy mmg tak ajar tido buai pun huhuhuh

zoora qushairi said...

kak dot....tengok petang ni camane plak. kot susah sgt zura roger akak eh. mekasih k.dot :)

abah khalisha said...

Alhamdulillah anak abah dulu kecik-kecik kalau berjalan mcm dia faham je tk perlu buai..sng je tido

zoora qushairi said...

hihi itu la tu. senang kan kalau baby boleh tidur bawah...

Fiza Rahman said...

Hehehe...tak dapat buai, stroller pon jadi lah yer ☺☺

aTieYusof Family said...

hihi..Ok juga kan boleh guna stroller je..comel izz tidur dlm tu...:)

Ratu Hatiku said...

Hehehe.....berguna jugak stroller nie ya... Tp mmg susahkan kalau ank nk berbuai je mcm anak saya la..

NM03 said...

aku letak dalam car seat noks. golek2 car seat tu lelama lena. hahaha

Daddy Ziyyad said...

tu yg payahnya kalau budak jenis berbuai ni kan...kena usung sana sini buai..ikikikiki...nasib baik lena dlm stroller...anak saya kalau naik kereta, letak dlm car seat, mmg lena...:P

zoora qushairi said...

fiza : apa je asalkan buleh tido.hihi

atie : nasib baik dia nak tido

ratu : sgt berguna buat masa skrg..hehe

nm03 : haaa betul carseat pon seswai sgt tp carseat papa dia bawak p bangi. :D

daddy z : hehe memang. tp pandai plak tu kalau kat hotel atau dalam kereta mmg senang sgt tido..kalau duduk rumah je taknak tido bawah dah +_+

CikNaa said...

haha.. razin dlm pantang gini gak la mommy.. buai pnye pasal..

N i e Z a said...

hehehhe..aahh..saya pon kdg2 buat..tu je cara yg ade..ekekekeke..

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers