Pages

Friday, February 1, 2013

Mana nak beli baby bullet di MALAYSIA ?

Assalamualaikum.

Selamat hari Jumaat semua.

Ramai pulak yang bertanya mama mana nak beli Baby Bullet.
Sebab kat kedai-kedai baby,Jusco,Sogo etc mereka tak jumpa Baby Bullet.

Boleh LIKE page mama ni OHSEM BABYKIDS SHOP. Harga antara yang terendah di pasaran. Tidak melebihi RM150. Ready Stock tak perlu tunggu tunggu tapi sangat-sangat limited. Siapa cepat dia dapat. Kalau dah terlepas yang Ready Stock, kena pre-order semula lah yea.

Dengar nya selepas Hari Raya Cina ni supplier nak naikkan harga. So apa tunggu lagi. Nak beli,beli cepat yea :).

Ohsem Babykids Shop pun banyak barang-barang baby/kids yang lain...

terima kasih pada yg LIKE.

muahhh2!!


mamazoora :D

9 peninggalan:

Fiza Rahman said...

Alaaa...FB saya dak kena blocked kat office nih. Murah lah tu. Nak order juga lah.

Daddy Ziyyad said...

errrrr..baby bullet tu apa?

zoora qushairi said...

alaa..kak fiza..kena block la pulak yea..nanti kalau buka FB jom la like page tu yea :)

zoora qushairi said...

daddy ziyyad : baby bullet tu blender makanan baby :D

shahrul hairy said...

hello! salam singgah =) -SH

aTieYusof Family said...

Bagus nya ada baby bullet ni kan? tak perlu susah nak sediakan baby punya mkanan..:)
TQ sharing..:)

Nieza Safiera said...

kedai ni kt ne? tq

Kenari Putih said...

Baby bullet mmg boleh dgr sgt dah harga skrg ni. Sy ada 1. Bli thn ni. Tp sy geram sbb blade dia patah lps 5 bln sy guna. 2-2 blade pulak tu. Sabau ajele

Kenari Putih said...

Baby bullet mmg boleh dgr sgt dah harga skrg ni. Sy ada 1. Bli thn ni. Tp sy geram sbb blade dia patah lps 5 bln sy guna. 2-2 blade pulak tu. Sabau ajele

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers