Pages

Saturday, February 2, 2013

Shopping Online dan Angan-angan

Assalamualaikum.

:)

Mama baru start buat online business kecil-kecilan.
dari takde buat apa langsung kat rumah ni, so mama tekad amik keputusan untuk teruskan angan-angan mama.

Mama suka shopping online sejak tahun 2007 lagi..masa tu tak banyak sangat pilihan..sekarang ni bercambah-cambah dah kan kedai online. Waktu tu kerja ofis..mama selalu berangan ..Kalaulah ada bisnes online kan best...tak yah buka kedai..dok kat rumah je..hehe so tahun ni baru dapat direalisasikan impian mama.

1 februari 2013 wujud lah kedai Ohsem Babykids Shop di atas sokongan family dan kengkawan yang sangat baik hati.
Waktu nak mulakan tu mama takut sangat..takde keyakinan diri langsung. tapi lepas mama duduk,fikir,renung,semua lah....mama kuatkan semangat untuk teruskan usaha ni.

Dah nama nya berniaga harus lah macam macam benda nak diharungi kan :)

Ok.

Selamat berhujung minggu kawan kawan :)

Jangan lupa LIKE page Ohsem Babykids Shop yea ..
xoxo
-mamazoora-

3 peninggalan:

mama ila said...

congrates mama zoora!!! ila dah like kat ohsem babykids shop..hihi..

zulaikha megat said...

tahniah ..semoga bisnez bertambah maju...

Aisyah Husaini said...

ala kite takde FB : (

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers