Pages

Thursday, January 7, 2010

khamis : 4.27pm : 070110

Hujan.
Yer.di luar..hujan baru turun....aku suke sgt bile hujan...sejuk....damai je...
Baby Arissa pon sedap jer tidur dalam buaian die.
So thats y mama dia boleh berblogging sebentar..
Arissa dah pandai gelak2 nganga mulut...dia suka perhatikan kipas syiling ~
Hurm..isnin ni aku dah start bekerja balik...setelah 60 hari bercuti, aku x tau la mcmane keadaan di ofis.Harap2 semua ok :). Rindu gile dekat kawan2 opiz ~ but at the same time....sayang nyer aku nak tinggalkan Arissa sementara pergi kerja. Dah biasa hari2 berkepit dengan dia jer. Arissa menyusu badan...aku ajar dia pakai botol, dia nangis2..tendang2 kaki xnak minum botol. tapi aku paksa jugak...aku x bagi dia susu badan...then dah lapar sgt dia minum jugak dengan muka sedey n terpaksa tu. Cian anak mama...
.
.
.
.
.
Aik...kejap nyer hujan...dah berenti dah...Bile hujan dah berenti..bahang2 mula keluar dari celah2 rumput hijau meninggalkan bau~bau hujan.....yes.bau hujan.tenang..
:).
Arissa nyenyak lagi...menunggu kepulangan papa terchenta. Nak sembang2 dengan papa...nak suruh papa siapkan lepas mandi...wihUuu ~
.
.
.
Haish macam mimpi.
terkadang tu aku ada pikirkan waktu2 dulu..waktu bersuka ria dengan teman2 sekolah..teman2 sekampus..teman2 sepejabat. Pasti ada senyuman di bibir.banyak sgt benda2 pelik yg aku buat dulu.hihi ;p. Sekarang dah jadi mama. Another phase of my life has begun...................

3 peninggalan:

Cyda Acme said...

cepat jekkan masa berlalu ... dah 2bln. paling tak best biler pk nak kena masuk keje balik tuh ha .. kak dot dulu camtuhlah .. siap berkira2 nak benti kerja pon ader .. eheheh

s a r said...

sempurna sudah separuh dari imanmu sebagai islam.. aku inginkannya juga! waaa...

zoora qushairi said...

insyallah wane . one day ! mungkin hari tu x lama jer lagi.mana tau kan:).

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers