Pages

Saturday, November 24, 2012

Alpha Lipid SD2

Assalamualaikum semua!

Mama nak kongsi sikit pasal ALPHA LIPID SD2.

Ramai yang dah tau tentang alpha lipid sd2 ni kan.

Mama tak minum pun sebab sekarang mama makan pil perancang yg mengandungi hormon agak tinggi , so tiada atau sikit je penurunan berat badan akan berlaku kalau mama minum alpha lipid sd2 ni sekarang.So tunggu la next year nak minum.

Cuma sekarang mama tolong kakak mama jual. Berani tolong jual sebab my sis sorang tu berjaya turun kan berat badan dia dgn alpha lipid sd2 ni. Seronok tengok dia dah kurus dan......setelah bertahun2 berkahwin, baru2 ni dia hamil.  Doctor pernah nasihat kan dia untuk turunkan berat badan supaya boleh hamil. Alhamdullilah rezeki dia.

Nama my sis ni Fiza. Selepas fiza berjaya turunkan berat badan dan hamil, kawan dia pon terus cuba minum. Kawan dia kahwin 6 tahun tapi belum ada rezeki utk timang anak. Last week mama dapat tau,kawan dia pun alhamdullilah dah pregnant juga lepas berat badan turun dgn alpha lipid sd2. Kita berusaha, ALLAH swt tentukan semua kan. Yang penting,usaha tu :)

Ok itu satu. Lagi satu, mama ada jual sd2 ni kat sorang kawan di seremban. berat dia before ni 79kg.
Mama bg kat dia October hari tu. Dia nak try se tin je dulu. Dan lepas tu dia message, ada perubahan dah rasa. Minggu ke dua, dia minum lagi se tin..dah habis tin ke dua dia amik lg satu tin maknanya dah 3 tin.

Petang semalam, tetibe dia muncul kat FB Chat....good news lagi. Ni ha........




Ni testimonial dari dia setelah minum 3 tin alpha lipid sd2. Betul betul punya testimonial yea..mama tak edit apa2. Tahniah sayang ku. Seronok je dengar berat dia dah turun.

Mama bila lagi ??? Uwaaaa nak jugakkk..


Siapa2 nak cuba atau ada sebarang pertanyaan, boleh e-mail mama yea -----> nazurawhy2@yahoo.com atau pun message kat FB. Penghantaran ke seluruh dunia.

Dunia tu..bukan Malaysia je. alaaaa kalau entri bahasa omputih buleh la mat saleh order kan. hihihihi.... Mama cakap dunia tu sebab , my sis Fiza tu hantar kat kawan2 dia yg study kat Korea, US, etc ..

Jom la sama sama kurus dengan sihat, In Shaa Allah :)




-mamazoora-

4 peninggalan:

aTieYusof Family said...

comell nya baby..:)

zoora qushairi said...

hehe alhamdullilah. semua baby pon comel2 kan :)

aizu's life said...

mama pn agen gak ke.. same dgn la kite.. hehehe..

zoora qushairi said...

hihi mama nye jd ahli pastu tlg kakak jual ckit2 je. bestkan alpha lipid ni lagi2 klu customer happy bdn kurus ;)

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers