Pages

Tuesday, January 1, 2013

TIADA tajuk



assalamualaikum

beb.

lagi beberapa minit je berlabuh lah tirai 01 januari 2013 iaitu hari pertama dalam tahun baru ni.
mama tak boleh lelap mata. tak tau kenapa.
fikir banyak benda yang nak dibuat esok pagi dan esok esok nya tu.

tiga tiga buah hati mama dah berdengkur irama dangdut dah (salah 1 sebab jugak mama tak ley tido) hehe.

tengok satu persatu muka diorang waktu tidur nyenyak, rasa sayangggggggggggg sangat...rasa nak peluk peluk cium je muka arissa,muka izz,muka papa..oooppss..hehe tapi kang terjaga pulak masing masing..satu hal nak tidurkan semula kan.



hep.
tadi tengok news feed di facebook....ramai yang menyatakan apa azam tahun baru mereka. bagus. semoga tercapai semua nya pada tahun 2013 ni yea kekawan ku.

mama pun ada azam juga.

  1. mama nak belajar masak macam macam . terlalu banyak yang mama tak reti lagi.
  2. mama nak turun kan berat badan. ewahhh buleh kah? hihi..dan....yang paling penting!!!!!!
  3. mama nak selesaikan saman parking Majlis Perbandaran Seremban!!! erghhh sepanjang kerja kat cosmopoint seremban dulu sangat selalu kena saman. panjang cerita nya kalau nak cerita pasal saman parking ni.nanti la rajin mama buat entry :)
saman parking ni pun salah satu sebab buat mama tak ley tido ni.!ohh tidak. lepas ni balik seremban mama nak pergi settle kan. huuuu +_+

ok. taknak letak banyak banyak azam tu. nanti takot tak terbuat ;p

sekian entri untuk hari pertama tahun baru. hihiii nak juga tu....!cepatttt dah kul 11.55pm! ;)


nite nite. muaahhxx!


-mamazoora-






5 peninggalan:

lia said...

owhhh pasal berat tu... rasa sedey pulak sbb skng baju smua x boleh pakai sbb da membesar dgn jayanyer uhuks

lynn kamarul said...

mama zoora , ape pun azam tahun baru ni gud luck tau syy ucapkan. buat pelan2 in shaa Allah boleh.... sy pun tgh berdiet tp seminggu ni teruji bila start amik nasi. nak stop balik da jadi ssh

Fiza Rahman said...

Selamat tahun baru. Semoga azam tahun baru ni tercapai ☺☺

aTieYusof Family said...

Selamat Tahun Baru ye..
moga semua impian tercapai..amin:)
Kurang2 kan saman parking tu...hehe:)

QasehnyaRania said...

selamat tahun baru mama;)
semoga tercapai azam mama utk tahun ni:D

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers