Pages

Monday, January 21, 2013

Hi :)



siapa setuju dengan gambar kat atas? hehe 
teringat pulak tahun 2008, mama kenal dengan husband..
muka dia dulu , nak tegur pun mama takot  tau. muka ketat je tak senyum2 .
dan satu hari, mama tanya dia..

" Hye..
DOSH tu apa dia eh? "

mama tak tau DOSH tu apa. sebab orang kata dia kerja kat DOSH.
Pastu dia explain la.

"DOSH tu Dept of Occupational Safety and Health"

dan...
start pada tu la selalu borak borak dan borak....

simple word but its how love starts.
ngiahaha..


anda kenal cinta anda plak camane??

:D




-selamat hari senin kengkawan-


mamazoora


10 peninggalan:

lia said...

walla wallaa....

hari terkenang chenta berputik ya... he3 u make me smile la kat opis ni teringat 'hari itu' ngeeeee

zulaikha megat said...

kak zu kahwin diaturkan org tua..tak sempat nak say hai pun...sedar2 dah ada 4 org anak yg sedang membesar..

zoora qushairi said...

lia : hahaaa tiba2 bangun pagi nampak plak gambar ni..tu terus teringat2 sume.

kak zu : ok la tu..cam tu lagi best...cinta lepas kawen :D

N i e Z a said...

ekekekekke..mengimbau kenangan muda mudi dlu ni..hikhikhik.

dulu saya ngan hubby 1 ofis..dia mmg suka kaco saya..dan x tau lah..mcm mne la boleh start bercinton tu..hahahaha..lawak rasanye..

tp skg dah tak 1 ofis dah..

Alhamdulillah..dijodohkan dgn hubby..

Fiza Rahman said...

Wah...teringat masa jaman bercinta yer ☺☺. Saya ngan suami dulu tak pernah berjumpa. Berhubung melalui tipon. Dah beberapa bulan baru jumpa.

NM02 said...

asben saya pun gitu. tak kenal mmg nmpk dia sombong dan belagak. hahaha

tapi sebenarnya dia seorang yang kelakar nak mamfussss

hahaha

Ratu Hatiku said...

hihihi.... setuju... Saya pulak kalau org xtau igt saya yg sombong..tp sebenarnya x..sebab tu xkenal maka x cinta :D

Daddy Ziyyad said...

Ada jugak hikmah suami kerja DOSH kan..ada jugak point nak mulakan topik perbualan..ekekekeke

aTieYusof Family said...

hehehe...hubby pemalu erk??..
erm.. betul tu..setuju 100% dgn picture kt atas.. sy kenal husband masa practikal.. mula2 kenal kt phone je..lama2 jatuh cinta..haha:p
kwn yg kenal kan..:)

Nad MamaZN said...

Kenangan mengusik jiwa gitewww =)

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers