Pages

Monday, March 11, 2013

lotion wangi

ehee...

lotion wangi..siapa dah guna angkat tangan...lotion wangi tu lotion Felinna Inchloss yang tengah meletop letop tu. sesiapa belum tau boleh google..tapi hari tu perasan ada gak lotion ala2 botol felinna tapi nama Ferrena..huh.

Mama start guna hari sabtu lepas...memang seronok la. lepas sapu sapu kat perut berlemak ni.rasa dingin je..pastu..perit perit sikit..dia tak bau macam lotion pati halia semua tu.bau macam bedak..harum je...

mama takde la pulak ukur dulu pinggang,lengan b4 guna. terus sapu je kat perut,peha,lengan..kat dagu ckit...hahaa bajet nak dagu runcinggg...verangan sudah ;p

selepas makan, dalam 15-20minit mama terus sapu2 lotion ni kat perut..saja je sebab dia wangi kan pastu panas tak panas sangat..boleh tahan la.

after sapu lotion felinna ni , mama asyik pergi toilet je. adakah orang lain yang guna pon camtu? hehe..tapi best la pulak...sebab mama ni memang terkenal dengan masalah membuang... wuuu...sembelit tak habis2..

ok.mama nak habiskan sebotol inchloss ni dulu ..harap2 berkurangan la inch i ye. hehe...

;p


mamazoora


4 peninggalan:

lia said...

owhhh x panas mcm lotion lain tu yer... ermmm ermmm boleh cuba nih he3

Ratu Hatiku said...

xbeli pun..cuma beli vit c dia jerk..

Daddy Ziyyad said...

terus saya google! :)

Hana Soffelia said...

Hana pun pakai. Pastu pkai bengkung. Harap2 perut kempis smula. Hehe

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers