Pages

Monday, June 3, 2013

#SOPHIE PARIS







assalamualaikum dan selamat tengah hari 
>_<

mama super duper busy. tak cukup kaki dan tangan nak update blog.
tapi hari ni nak juga tulis....nak kongsi benda best. 
mama ketinggalan zaman. orang lain dah lama tau kewujudan brand Sophie Paris ni kan?
mama baruuuuu je tau last week.
huhu takpe...tak lari mana pon si Sophie ni kan.

Sophie Paris dah lama fofular kat negara luar, baru launch kat Malaysia Januari 2012.
mama balik kampung last week, tengok ada catalog sophie atas katil. belek2..terus macam...ehhh cantik nye...!pastu tengok harga...uwahhh mampu milik. catalog tu kepunyaan kakak mama. dia ahli rupanya. so mama pun register ahli RM15 seumur hidup. murah je kan.lepas tu bila dah jadi ahli,semua barang dalam catalog korang dapat 20% less.kalau beli banyak..ada komisen/bonus juga.yang best, Sophie ni kite boleh order online atau boleh pergi direct ke butik berhampiran.

Mama suka handbag,wallet dia..kualiti pon sangat best. mama dah beli 1 ni..wallet amorette pink kaler bagi menggantikan wallet sedia ada yang hampir nazak ;p

sesiapa nak jadi ahli boleh emel ----> sophieparis247@yahoo.com

klik link ni untuk cuci mata---> Sophie Paris



hah murah kan. handbag/wallet dan barang yang lain pon cantik2.

woot woot....ini kite punye ;p

jom join Sophie Paris..berbaloi-baloi~~


1 peninggalan:

lia said...

woooooo lawo lawoooo

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers