Pages

Sunday, June 23, 2013

Anje mama

Izz rizqi dah setahun lebih.
Gigi sikit lagi,atas baru nak ada 4, bawah baru 2.
Dia tak suka gigit2 orang.
Dia cuma suka gigit masa mama bf dia. Sabo je le. Rasa nak cubit2 pipi tu! Sakit tau adik.
Masa tido suke ketap2 gigi/gesel2 gigi dia...eee nyilu mama dengar la.
Dia ni manja terlebih la. Mama nak kena ngadap dia je.kalau mama takde, dia punya nangis tu 1 taman dengar.padahal mama nak gi bilik air aje.
Pastu sebab dia juga,mama dah setahun tak gi gunting rambut. Nak pegi tapiii dia taknak duduk dgn papa. Rambut mama sikit lagi nak sampai pinggang.bayangkan..rimasnya dgn cuaca panas ni..kena ikat selalu.kalau lepas, sebijik mcm hantu kak limah..kembang semangkuk.
Bila ntah nak gunting rambut ni.mama kalau gunting siap sekali dgn treatment apa kebenda makan masa sampai 2-3jam paling cepat. Tunggu izz 2 tahun,rasanya rambut mama sampai bontot dah tu. Papa nya banyak kali offer nak tolong guntingkan. Tak kosser mama. Jap lagi dia trim pakai mesin rambut tu mau nye jadi rambut rihanna lak. Hehe.

Arrghh esok suami kerja. Baju bajan semua isterinya tak iron lagi ha. Nak iron sekarang ke,iron kul 5 esok, sekarang ke,kul 5 esok???
HUuuu kul 5 esok la. mama dah malas dah malam ni.
K gud nite peeps. Kepada mereka yg berada di kawasan jerebu yg teruk, jgn keluar rumah,nak keluar pon guna mask.

Baiiiii
`°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°``°``°•.¸¸.•°
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 peninggalan:

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers