Pages

Monday, April 16, 2012

macam tu rupanya...dunia2..

pagi ni tetiba rasa nak search Massimo Bread kat google ... (tak habis2 dgn massimo dia).

berderet2 kot cerita massimo vs gardenia..lepas baca one by one
-
-
-
-
-
roti ni pon rupanya jadi isu pasal rasis,politikus la sume ye. baru tau. aku memang malas dan tak gomar amik tau pasal politik ni.  

yang aku tau roti tu halal, sedap..!

kalau orang suruh aku support / boikot salah satu roti ni..rasa mcm ..alaahh x payah sama je. kalau aku beli roti G @ M pastu tetiap bulan owner kilang tu bank-in duit kat bank best jgk.. $_$ ..yea mata duitan. hahaa.. owner2 kilang/tepung ke ape ke dah tentu2 kaya raya berair...entahla labu...

**kalau tinggal kek negeri sembilan, kito boli roti Azan yang kilang kek pilah tu yo la yo =D


mamarissa
>_<




0 peninggalan:

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers