Pages

Tuesday, July 2, 2013

spicy chicken wrap .

ehee...

bukan mc'Donald punya ye. 
Mr.papa yang wrap.
guna Mission Wraps saja.
eh tapi sedap la. 
senang je kan buat dia...
malam2 tengah tonton tV je mesti masing2 rasa nak makan.
nak keluar rumah memang sangat lah malas...kalau berdua je aku rajin la..
Ni nak siap Izz , arissa, buat susu apa semua pastu kalau nasib tak baik, baru nak keluar rumah je Izz ter'berry plak..dia sangat selalu buat macam tu tau. Orang dah siap nak jalan naik kereta ada je lah hal nya. heee so makan apa yang ada je ye.
nak delivery MC'D tapi area rumah aku ni takde plak delivery..padahal Mc'D kat depan tu je tak sampai 5 minit.
arghh melalut pembuka bicara nya.
abaikan lah.
ok nak gak share resipi yang mudah lagi lazat ni.
-
-
-
-
-

 wraps ni. banyak kat giant/tesco/jusco/CS 
RM6.00 sebungkus


bahan.
kepingan ayam
tepung goreng ayam (mama guna cap Bestari spicy punya)
salad
tomato
mayonis
sos
thousand island

method
1. perap ayam dengan tepung. kalau guna tepung cap Bestari ni takyah letak telur dah.gaul2 terus je.
2. panas kan kepingan Mission wrap dalam non-stick pan @ microwave pon boleh.
3. goreng kepingan ayam tadi
4. ambil kepingan roti/wrap , susun sayur mayur atas dia.
letak salad,mayonis,thousand island,tomato,ayam,bungkus..*mama tak letak sos cili siap2..nak makan baru cicah :D
5. ok lepas tu wrap aje dan ..bismillah....nyumnyumnyummm....dapnyeee...


-salah satu menu berbuka posa nanti-

;)
mamazoora

2 peninggalan:

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers