Pages

Friday, February 20, 2009

neVer realized....

salam,
tajuk tuh. dalam dunia ni ada cerita yg serupa ker?? aku tak tau!!
Ok,Blog dh mcm bestfren aku. Dia ada bila aku nak luahkan ape yg aku rasa.
Ok ni aku copy dr comment kat pg blogger http://aizulmarcello.blogspot.com/
"The personal blog, an ongoing diary or commentary by an individual, is the traditional, most common blog. Personal bloggers usually take pride in their blog posts, even if their blog is never read by anyone but them. Blogs often become more than a way to just communicate; they become a way to reflect on life or works of art. Blogging can have a sentimental quality. Few personal blogs rise to fame and the mainstream, but some personal blogs quickly garner an extensive following (source : http://en.wikipedia.org/wiki/Blog)"
Betul.
Walaupon xde sape nk baca, bloggers ttp membloging..
Ok.dah out of topic.
continue....
Refer to KARANGAN aku Menantu vs Mentua dulu tu. Ada yg respond kat post tuh. Org yg x aku sangka . Aku maksudkan org laen, tp org lain dah salah sangka.so how? patot ke letak NAMA SEBENAR di situ....hurm.tak payah la kot.aku akan delete post2 yg buat org meluat tuh.
Aku dah say sorry kat dia tp x tau la dia akan terima ke tidak. Masa hantar post tuh aku takde sape2 nak cerita benda yg membebankan otak aku ni. So aku cari blog aku..(bloggers jer yg phm).

To Sis Y : Org rapat dgn mak cik ana tuh sejak tahun 2004. n dia selalu share problem dgn org till now. Kalau tak jumpe, dia akan call org.
Org x penah amik kisah akak nk buat ape dkt rmh mentua akk tu.Akk nk layan org ke, x ke, xpe. tapi POST tuh bukan utk kamu. sorry again..


ok.wassalam ~

4 peninggalan:

aizul said...

huhu itu la masalahnya bila kita menulis..susah sgt sebab perlu menjaga sensetivity org yang tak disangka2..

kan?

Anonymous said...

dikla,gina ni. rilex la.ko tau ape ko buat kan. btul la kata aizul tu.ni la masalahnya bila kite menulis.org yg tak disangka2 ni.mmg susah.

gnOlazOOra said...

to aizul : u r right. sbr jer la kan....hurm.

giNa : wei aku rindu kO!nk ko sekarang~tensiOn jer pk bnda2 nih!

Anonymous said...

sayam!
apa ada hal?peduli la orang-orang perasan tu.
sorry dear lama tak contact.
tunggu aku balik January next year.bila nak terbang ke NZ ni????????????
misssss u too darl!
kirim salam sama suamimu.

-gina-

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers