Pages

Sunday, September 30, 2012

Reject Shop

Kenapa Reject Shop??

Hehe. sebab malam tadi mama pergi Reject Shop di Ipoh Parade. Suke pergi sini sebab baju baby dia comel2 + murah. Kebetulan malam semalam mak cik kami dari negeri sembilan datang ipoh, so kami pun p la Ipoh Parade. Sampai2 terus masuk Reject Shop. Masa tu dah jam 9 mlm. Belek2 baju....Izz dah bunyi ckit...Pujuk dia, diam la kejap..tak lama tu bunyi lagi ckit2,,lama2 dah kuat dan mama x ley control. bagi botol mlm2 mcm ni mmg buang masa . dia boleh senyap klu breastfeed je. hadoii mana pulak nk duduk ni..mama n izz dah mundar mandir kat dlm tu (makcik n sepupu tgh shopping2,papa dok ligan kakak yg tak reti duduk diam).

.
.
.
.
.
.
.

tetibe ada sorang staff reject shop ni dtg, dan ajak mama ke belakang. ingat dia nak suruh duduk dlm fitting room...rupa2nya dia bawa mama ke surau diorang. dia buka aircond dan suruh mama dok dlm tu. Alhamdullilah ada juga hamba Allah yg baik hati dan sgt memahami keadaan mama n bb izz . Jadi, lepas BF, baru la si kecik ni diam. Syukur.....boleh sambung cuci mata. Kalau takde staff yg macam ni, mmg kami terus balik rumah la jawabnya.

Thanx a lot staff RS ,Ipoh Parade :).



0 peninggalan:

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers