Pages

Thursday, June 7, 2012

apa rasa pavlova ?

hari ni baru first time rasa macamana rasa pavlova. kesian kan baru dapat rasa hari ni...thank you mr.hubby :)
kalau kite tengok gambar pavlova ni mesti terliur jer kan dengan buahan fresh kat atas dia tu. rasa dia memang sedap macam kite tengok gambar tu....

pencuci mulut yang satu ni rasa dia manis2 ckit tapi di balance kan dengan buah2an yang masam kat atas dia tu so memang sodap la...macam strawberry,grape,kiwi...kalau letak mangga muda bley? hakk..tak penah jumpa lagi la plak >_<. *memula tu mama ingat dia macam cake..hehe*

kat bahagian bawah dia tu macam keras tak keras sangat,masuk mulut dia cair2 jer..nyummy....! baby dalam perot pon puas hati kot asyik kicking je sepanjang masa mama makan pavlova td. hehe ngade-ngade lah kan.

kitorang kan baru pindah kat ipoh so tak tau mana ada jual pavlova ni...nak buat sendiri oven/microwave takde lagi kat rumah ni so.....tanya kat encik google je la jawab nye.....pastu terus jumpa  blog kak sue :) ni. Apa lagi, terus sms dia dan kak sue mmg pantas bg respond. hehe lepas ni nak order red velvet plak ye kak sue.

 - 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jom kite berpavlova..nyummy nyummy +_+

0 peninggalan:

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers