Pages

Wednesday, August 24, 2011

saya ada kawan baik :)

illy maisara & norazura
saja. nak cerita pasal budak tomel sebelah kite tu . hehe.
ni kita panggil ayong. kenal dia since 2002 masa tu form 4. dan form 5 jugak. tapi masa tu kitorg tak serapat hari ni. sombong .hihi. memasing ada kawan baik sendiri kan. biasala bebudak. Pastu klu x silap masa thun 2004 or 2005, aku terserempak ngan dia kat kedai buku. Since dari tu, bermula lah persahabatan yg betul2 sampai sekarang.
Kita selalu lepak sesama, buat benda baru sesama.kita hijau, dia hijau.. ngeee :D. takkan lupa pada warna hijau merak tu kan ayong. Pastu memalam lepak Azhar Maju senawang. Gossiping. Yes. I like...! dan rindu benda tu...
Semua nya tak lama sebab kita dah ada tanggungjawab lain. Dah kawin, dah ada anak. Tapi masih ada jugak peluang utk keluar sesama dgn dak ayong ni. terima kasih encik suami sebab bagi chance/izin kat kita kua memalam dgn girlfren kita.
Hmm tak lama lagi .... ayong akan menjalani perkara yang sama dgn apa yg kita buat sekarang. Dia nak kawin dah bulan Oktober nanti :). Mesti cantik kan dia masa tu. hihi. kita plak yg tak sabar nak tgk muka ayong blushing. haa pipi dia ni kan kalau tgh malu je pasti merah pink. comel yo. Ayong nanti jgn nangis tau masa kena tinggal kat Sg. Buloh. hakhakkk :p.

Ok cukup utk hari ni. akan ada next entri utk ayong.......! Blueekkk!





-mamazoora-

0 peninggalan:

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers