Pages

Thursday, June 2, 2011

: frozen :

frozen?makanan beku .? bukan. actually, pagi2 dtg office check email....email first sekali yg sgt menarik. Sepanjang empat tahun aku bekerja kat sini. Baru first time dpt email seperti ini. Terima Kasih la ye. Tajuk dia ..Freezing of all Replacement Leave and Annual Leave in TITIKCOSMO .  Cuti dibekukan!


Benda pertama yang terus aku ingat, 24,25&26 June 2011. My holiday. Bilik dah booking, sume dah set. so camana? takkan nak biarkan je.rugi la makcik...walaupon ia ditanggung sepenuhnya oleh kakakku. hehe. Baru je ingat nak apply leave next week,dah dapat email cenggini plak. Ish x kira la. nak pegi jgk. Unpaid pon unpaid la. Tiada apa yang lebih bermakna selain percutian bersama family. cewaahh :).



-mamarissa-

6 peninggalan:

s a r said...

ehehe. pergi pergi pergi. jangan tak pergi.

mana nak cari kebahagiaan dengan family. takde der jual kat pasar borong selonggok 2 ringgit.
~ceceh. melampau betul aku. ahah.

zoora qushairi said...

betul wani. dah la planning dr bulan april hari tuh.....bukan senang nak kumpulkan semua2 org ni :). hihi. wani. ko pegi x kawennye si zaimie?

s a r said...

zaime? jemput aku pun tidak. sebab aku tengok dia jemput pakai fb je. aku kan dah deactivate account tu. bpe aribulan eh?

zoora qushairi said...

a'ah lupe ko dh deactivated FB . ahad ni 5 jun. umah dia dkt ngan umah ko kan?pegi je wani, dia jemput sume. haha suke ati aku je kan.

s a r said...

takda la dekat sangat. satu daerah la jugak. hehe. tak tahu lagi macam mana. cousin aku pun ada kawen gak this week.

Sera Amanda said...

What the heck cuti dibekukan?? haiyoo maa ~ cuti jer !! huhu.. send my kiss to arissa.. hehe

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers