Pages

Friday, July 11, 2008

LaB 01-01 . . .

wihuu..
nOw...i'm in L01-01....
ade 3 student yg terpakse di Quarantine kan bcOz timetable clashing. patotnyer lEcturer kena jage...tp diorg bnyk hal plak..nak x nak 200-r4 jugak di panggil.xpe aa....referral exam jer. kesian plak kat diorg ni kena repeat exam. ni ade indian n chinese student...mereka amik paper Bahasa Kebangsaan A @ Bhs Melayu. kat sini, student yang BM x kredit mase SPM kena aaa amik BHS KEBGSAAN.huuu..
Ade student tanye aku, 4 frasa yg ade.....uikkkss...tetibe aku blur jer.lame giler dah tinggal belajar ni. PAstu aku terpikir....boley lg ker aku sambung degree?otak mcm dah tumpul jer.hUrrmm........aku bukan x terpikir nak further study.Memang nak sgt tp ade SESUATU yg menghalang....so aku terpakse biar jer.Mak ayah,kakak,abg,untY.....memang dah give up nak tanyer bile aku nak sambung study.???? now diorang dah diam jer.Ayah...org paling sedih aku xnak sambung blaja..Ayah kate, kLu betul2 xnak blaja dah......dipersilakan lah untUk KAHWIn,BernIkah wit sumOne yg bley jage aku.Die kate die hidup pon x lame lagi...durrhh...knape la ayah ckp mcm tu. nOw calon tu mmg dah ade...errrghh aku x larat nak pk ape2 psl bab2 ni....serahkan pada takdir.........lets nature take it course....if de jodoh ngan DIa, adalah....wahhhh aku baru 22.........kLu aku kawin, mmg pecah tradisi...break the rules......hohooo....my sista kawin 25...my bro plak mase 30thun......kakak aku lg 2 org.... kak ija (now 34) n kak fiza (26) still membujang.tibe2 adik die 22 ...... gatai nak kawin dulu.kikikiiii......
Main langkah BenduL la nampak gaya nye....lalalalaaaa ;p.
hey...berangan jer aku ni,.....ntah kan jadi ntah kan tidakkkk.....(lagu SM salim n sheila majid).
hehe...
dah aaa....tah pape tah mengarut pagi2 ni.....hurmm...gtg.

tataaaaa....
mish my g-nOL4.
;p

1 peninggalan:

Anonymous said...

you knO wat u r doin rght? tanye diri sendiri....pendapat org laen mmg boley dgr tp kLu nak ikot 100% then diri sendiri merana tak gune jgk.hehe =)

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers