Pages

Thursday, March 26, 2009

TALEnTIME

-TALEnTIME-

HaRi ni muvee TALEnTIME akan ditayangkan kan...? 26 MAC 2009 . . .Hey nak pergi menOnton...teringin sangat..dari tahun lepas aku tunggu this film....aku peminat film Yasmin Ahmad.....suka jalan ceritanya yang unik . . . n best.

Tapi...........*dialog dalam kereta pagi tadi sewaktu otw ke office*

budak comot : syg.....(dgn nada yg lembut.haha gedix gile)...

hubby : yer .. napa? (sambil menjeling @_@)

budak comot : erm..ermm..hari ni TALEnTIME kua kan yang?nak pegi nOnton..boley tak..?? (dgn harapan dia berkata. OK..TAPI...)

hubby : TAK BOLEH.TAK PAYAH LAHH..(Muka serius jer tp mcm nak gelak pon ade)

budak comot : alaaaaa......buleh la yang. abg anta org,then dah habis abg jemput la org...;(.

hubby : eeee tak bley tak bley. (geleng2 pale).Dulu sebelom kawen dah puas kan tengOk wayang jer ?

budak comot : hurm.

hubby : nanti kiter beli CD yea tengok sama2?Cd die cepat kua...tak macam Upin n Ipin tu. (try memujuk la tu...hOho)

budak comot : ok.ok.baeklah.(senyap sambil zip mulut)

Hurm. memule geram jer but then ..... istri tak bley lawan kata suami =).hohooo.....akan ku tunggu CD TALEnTIME itu. Sesapa yg dah gi nonton tuh tulis la summary kat blog ...nak tau best ke tidak..lalalaaa....

*FAKTA @ AUTA ?

-Si Hubby x pernah masok menOnton ke dalam CINEMA@PAWAGAM@PANGGUNG WAYANG sejak dari kecik sampai la ni...huuuuuu ~tatau kenapa.... ;).

luff u g-nola ..

3 peninggalan:

aizul said...

waaa saya pon mahu lihat ini cerita!!!

gnOlazOOra said...

hoho.ok dun forget ceritakan ckit kat blog kamOo after tgk cerite ni ;)

Lup-duP said...

zoora...janie da tgk ..besttt

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers