Pages

Friday, August 21, 2009

26 week...


hye baby...how r U today??dah 26 weeks duduk dalam pewOt mama yea ;). baby dah start kicking n karate ..... active! lg yg mama tau...the network of nerves in ur ears is better developed and more sensitive than before kan?.so now u may be able to hear suara mama n papa la ni? hari2....bila mama nak turun kereta masuk opiz,balik kerja, tgh rest, nak tido jer papa misti wish something to u my dear.....*gud nite bb...take care bb...jage mama elok2...luv u bb*...semuanye baby ;).
mama n papa tak sabar nak tunggu baby keluar this november ..... ,mama,papa,tok,tok wan,atok,uwan semua doakan baby sihat,selamat lahir kat bumi ALLAH ni.
hey baby...nk tau, baby wat semua org berteka teki..ramai nak tau..kamu ni girl ke boy...nape takmO tunjuk nih????takpe next month mama scan lagi....huhu ;).
ok baby...mama n papa lurve u so mUch!muuuaAAahhX!

0 peninggalan:

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers