Pages

Monday, April 6, 2009

bubye ~ susHi

.the week i found out I was expecting a child was one filled with many different emotions...happy..scared..erm.i knew that this would be a turning point in my life..nOw i'm 23 YO..n i was in the midst of preparing for the baby's arrival...hehe...macam2 hal berlaku.......

.morning sickness..? so far takde lagi...just pening2 cikit...TAPI seminggu ni selera makan kejap ok kejap tak....lagi satu..aku tgk makanan favorite aku pon...aku tak bley blahhh...aku suke sushi. so hr tu husband aku bawak la g JJ...masa nak ambik sushi tu tetibe jer tekak aku kembang.....macam...eeee geli gile tgk sushi tu. hubby aku pon dah pelik dah...dia tanya "awat tak jadi ambik??". tak nak ahh....geli.....aikk???before ni makan sushi tak hingat...hari ni geliii???...ntah aaa....sebab pregnant ker?huuu.....Maybe :( . harap2 lps nie okay .......... i want sushi...........

2 peninggalan:

CaPiQa said...

ololo.. cian dia..

takpe, takpe..

berkorban sket utk baby..

nanti da abes pantang, ha lantak la sushi puas2 eh..

pesanan penaja: sushi adalah sedap! hihi.. ^_^

mr asri said...

salammm...maaf pada yg berkenaan... maaf sbb lambat balas msg awk...sy asri...awk ada msg saya pasal occupational therapy.. sy baru habis clinical 2 bulan...so..memang x da masa nak buka internet...so hw ur temuduga?? its ok? i hope u will choosen to be an ot student...why?? bcoz ot is uniq,,, u can know it one day...k..hope my aricle about ot in my blog...helping u ...ok...see u...salam

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers