Pages

Thursday, December 22, 2011

Perak will be my . . . . . ?

hehe .

selepas beberapa tahun en.hubby menunggu,akhirnya baru dapat jawapan. alhamdullilah mungkin ini rezki anak2 .... dengan mama sekali. ngeeee tak malu +_+.
last friday masa bercuti kat kampung kedah, dia dapat call dari office. terkejut jugak tiba2 dengar dia menjerit...hish apsal pulak la ni...ok lepas tu dia kata, "cheq naik pangkat dpt transfer perak." Ohhh syukur alhamdullilah. Nasib baik perak, dekat nak ke kedah,dekat jugak nak ke negri sembilan...sebelum ni, aku dah berangan2 dah yg dia dapat pindah johor. bukan apa, sebab kawan2 baik ada dua org kat JB! Takde rezki la nak duk ngan diorg :). Xpe...lepas ni aku dah kena berdikari sepenuhnya. First time duduk jauh sikit dari family, dan...first time jugak aku menjadi surirumah sepenuh masa. harap semuanya akan dipermudahkan...amin ~
Ok lepas ni jom kite explore PERAK pulak !!
dah nak balikkkk rumah...!daaaa


-mamazoora-

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers