Pages

Wednesday, June 2, 2010

IZ Fiber. aku gembira!

Hye. lama x jengok blog nih.!

hurm. just nak cakap..betapa happy nyer aku....lepas jmpa IZ Fiber nih. aku dah x payah nak nangis2 dalam toilet.Sejak dlm pantang smpai bln 6 ni aku menanggung kesakitan yg teramat setiap kali nk membuang air yg besar ;p. paling kejap duduk dalam toilet ialah 45 minit. Paling lama 2 jam. ALLAH jer tau betapa seksanya aku kt dalam bilik kechil tu. Semalam , kak Mas (officemate) bawa kan IZ Fiber.Beli dari kawan dia RM 88.00..Pas breakfast aku minum, dalam kul 3-4ptg, dengan tersenyum nya aku dok dalam bilik kechil tu. No more tears..n x sampai 10minit dah settle.

Hari tuh jmpa doc, doc dah bg ubat macam2 still x jln. Last skali dia kata , "awak pegi cari mana2 produk Fiber". nasib Kak Mas tu kenalkan IZ Fiber ni. TQ kak mas n IZ Fiber ...lalalalaaaa ~


bubBye <3

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers