Pages

Thursday, December 31, 2009

Disember 2009

Good bye 2009...welcome 2010...happy nu year to all bloggers....
hurm..tetibe hr ni blur x tau nak tulis ape...erkkk +_+

Wednesday, December 2, 2009

September Band.
Jangan Tinggalkan Aku.

Mungkin aku terlalu menyayangimu
semua yang ada padamu
karena kamu membuatku berarti
hinggaku tak dapat menjauh
dalam setiap langkahku
kuingin kau disini
hingga akhir usiaku kau tetap
menjadi yang terbaik untuk diriku

aku takut engkau tinggalkan diriku
mencoba mencari cinta
selain cinta yang kuberikan
aku takut engkau patahkan hatiku
membuatku semakin terluka
dan tak akan pernah termaafkan....


Lurve my sayang......
arissa + gnola.

November . .

si kecik mama n papa . .

My best anniversary gift :)
22 Nov 2008.
Zoora jadi isteri kepada g-nola.
10 Nov 2009.
Zoora jadi mama kepada Azra Arissa.
22 Nov 2009.
Zoora n G-nola celebrate anniversary yang pertama bertemankan hadiah paling istimewa. Anugerah terindah yang ALLAH beri pada kami berdua ----> Si kecil Azra.
*patutnyer Azra Arissa dijangka keluar dari perot mama dia pada 22Nov09. huhu tapi dia nak cepat ckit.... >_<*
Macam sekejap sangat masa berlalu tinggalkan hari2 lepas...rasa mcm br semlm aku n along di akad...sekarang kami dah jadi mamapapa.Hari ni hari ke 23 aku hidup bertemankan Azra. Mula2 dulu aku takot sgt nak pikul tanggungjawab sbg mak. tapi bile dah rasa sendiri, best plak..Walaupon hari2 berjaga malam sampai ke subuh...aku x kesah..baru aku tau macamana mak n ayah jaga aku masa kecik dulu. Aku ni degil. Asyik ikot cakap diri sendiri jer. Bile diorg membebel dulu, aku tetap suke buat keputusan sendiri.tapi tu dulu...masa belasan tahun..
Masa on the way gi hospital, aku sempat call ayah aku minta maaf kat dia sambil nangis2. hihi..
Macam2 aku rasa masa nak gi bersalin tu. Macam nak mati pon ada..hehe...
So sekarang bile dah ada anak sendiri, baru la aku sedar diri ;p.
Dulu, aku ingat kan along x jaga dari tido kalau baby nangis malam2. Tapi rupa2nya, dia tolong aku. Banyak sgt benda dia tolong waktu aku dalam pantang nih*before pantang pon dia slalu tlg jgk*. Thanx sayang >_<.

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers