Pages

Friday, October 31, 2008

r i n d u !

aku keRINDUan lagi sama kekaseh itu .
kLu jumpa mahu di pelOk! whOOppss blom bisa buat begitu .
*sengal*
bersabar.
yea. aku tetap selalu bersabar menunggu hari itU.
ish ish . . .
aku akan sayanG kamOo "white bear" ;)

.................................
dup-dup ....nak balik rumah..lalallaaaa >_<

Wednesday, October 29, 2008

p e r g i l a !

ditujukan kepada mereka yg tidak pernah mau paham. . . .
- OnE.
kenapa susah untuk org pergi dr kite?kite dah cakap baek2 dgn die.kite nak kawin dah..but still still n still nak jugak...???
x reti macamane....lepas hubungan itu putus 8 tahun lepas....tibe2 die muncul balik.muncul dengan satu matlamat.erghhh....tapi kan! he's married already!dah ade one cute baby bOy...!sangat R I MA S bile dikacau dikacau terus dikacau !
tolong lah P E R G I !
- tWO
setelah 4 tahun semua nye senyap....akhirnya ia timbul kembali. mempersoalkan kenapa mengapa aku melayan nye begitu dahulu????durhh....layan as a fren harus la begitu inceK saiF ! berapa kali mau dibilang . . ? jangan tunggu aku ?!kau ade kerjaya . . . .kau ade rupa. . . .jadi aku doakan kau bahagia dengan yang laen dan P E R G I lepaskan hatimu dari diriku yang tidak indah ini!

.....mrs. gnOla =(

l E l a H saja ~

Ouchh ~ lama nye la x tgk blOg. hurm so today i feel like...nak bermain dengan huruf2 yg ade di keyboard nie ;).
a B c d E f g H i j K Love M n O p Q r Sayang t U v w X y Z ! hiks..
...
eyh..kLu la aku ade kuasa doraemoN..aku nak berentikan masa ni sekejap sebelum aku diijabkabulkan dengan mr.gnoLA. aku macam diawang-awangan. mcm main2 kawin.hihi...padahal ini benda yg paling penting dalam hidup seseorang tu.Bile dah berumahtangga....akan ade lah tanggungjawab besar yg harus dan wajib dipikul. aku terpikir....boley tak aku jadi istri yg baek kpd suami n mama yg best pd anak2 ?
huuuu ~ i HOPE i can.. lelah hati ni memikirkan semua yg bakal dilalUi...
>_<.

g-nolazoora.....

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers