Pages

Tuesday, August 20, 2013

raya.raya.2013




selamat hari raya semua.
tahun ni kita simple.
eh.bukan tahun ni je. tiap2 tahun pun sama.
persiapan biasa-biasa. takde over sangat.
cukup lah asalkan berpakaian
hihi.


tahun ni turn beraya di kampung suami. alor star.
seronok sangat raya kat loqstaq ni.
lepas sembahyang raya,sarapan dulu, lepas tu mula ziarah menziarah..
dari pagi keluar rumah, kul 7.15pm baru sampai rumah balik.
itu pun tak habis round lagi.
sambung raya ke-2...pusing2,pusing dari pagi, jam 6.30pm balik
pun banyak rumah sedara mara tak pegi...belah kuala nerang,jitra tak sempat.
raya ke-3...tak pi mana dah..siap2..balik ghayo Nismilan pula.
pergghh kami tersangkut dalam traffic jem.
jam 11.30am gerak, jam 1.00am tu baru sampai seremban.
sobsob...
letih seletihnya.
nak buat camana..redah je la kan.

hah ni gambar lepas raya rumah pak lang (abang MIL).
pak lang punya baju raya paling sempoi ni.
kain pelikat,tshirt pagoda dgn lebai tu. 
eheee....
Ni semua posing nak cepat...hujan dah turun rintik2.

hoho gambar tak banyak.
gambar beraya kat seremban langsung takdakkkk...
uwaaaaa....
nak balik seremban balik lah.

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers