Pages

Wednesday, February 20, 2013

jom kite ber WHOOPEE!

assalamualaikum :)

lama tak update kat sini...since baby izz demam panas hari tu..melarat kena demam campak rupanya...pastu dah baik demam campak, dia demam panas semula..

so kerja baby Izz cuma meragam,meragam dan meragam..mama tak sempat buat apa :)

ok. semalam pergi Giant nak beli pampers si kecik ni. dia guna Mamypoko. Mamypoko tak yah review dah. camane harga dia,camtu la kualiti dia kan...sesuai utk baby yg kulit sensitif.

tapi....semalam kat giant harga melampau lampau pulak sampai rm60++ utk size M66 tu.
macam hari tu mama gunakan Izz huggies sekejap tapi tu la...tak tau apasal asyik bocor.

jadi mama decide amik pampers Whoopee ! comel je bunyi dia..ihiii..


harga murah RM23-RM25 utk M69.
dan PALING BEST ialah mama dah jatuh cinta pandang pertama pada nya hari ni..hahaa...malam tadi pakai kan Izz dalam kul 8malam...tengah malam check ok je..Izz pon tak merengek apa. Pagi tadi masa nak mandikan Izz, hmmmm ok juga kuasa serapan dia. bila baby kencing banyak,dia tak lembik2 macam setengah diapers.lebih kurang mamypoko je..i like~~ lepas ni nak guna Whoopee je la. Murah dan yang penting berkualiti..

Lets Whoopee evryone ;)



-mamazoora-

Tuesday, February 5, 2013

hero kecik demam


faveret spot baby izz bila demam...dok celah ketiak papamama..


jam 2am tadi..panas melampau..


gambar terbalik...hehe..tidur mesti pegang jari mama...huuu


pagi ni.........panasss balik.....

doakan baby izz cepat sembuh yea semua

:'(




mamazoora

Saturday, February 2, 2013

Shopping Online dan Angan-angan

Assalamualaikum.

:)

Mama baru start buat online business kecil-kecilan.
dari takde buat apa langsung kat rumah ni, so mama tekad amik keputusan untuk teruskan angan-angan mama.

Mama suka shopping online sejak tahun 2007 lagi..masa tu tak banyak sangat pilihan..sekarang ni bercambah-cambah dah kan kedai online. Waktu tu kerja ofis..mama selalu berangan ..Kalaulah ada bisnes online kan best...tak yah buka kedai..dok kat rumah je..hehe so tahun ni baru dapat direalisasikan impian mama.

1 februari 2013 wujud lah kedai Ohsem Babykids Shop di atas sokongan family dan kengkawan yang sangat baik hati.
Waktu nak mulakan tu mama takut sangat..takde keyakinan diri langsung. tapi lepas mama duduk,fikir,renung,semua lah....mama kuatkan semangat untuk teruskan usaha ni.

Dah nama nya berniaga harus lah macam macam benda nak diharungi kan :)

Ok.

Selamat berhujung minggu kawan kawan :)

Jangan lupa LIKE page Ohsem Babykids Shop yea ..
xoxo
-mamazoora-

Friday, February 1, 2013

Mana nak beli baby bullet di MALAYSIA ?

Assalamualaikum.

Selamat hari Jumaat semua.

Ramai pulak yang bertanya mama mana nak beli Baby Bullet.
Sebab kat kedai-kedai baby,Jusco,Sogo etc mereka tak jumpa Baby Bullet.

Boleh LIKE page mama ni OHSEM BABYKIDS SHOP. Harga antara yang terendah di pasaran. Tidak melebihi RM150. Ready Stock tak perlu tunggu tunggu tapi sangat-sangat limited. Siapa cepat dia dapat. Kalau dah terlepas yang Ready Stock, kena pre-order semula lah yea.

Dengar nya selepas Hari Raya Cina ni supplier nak naikkan harga. So apa tunggu lagi. Nak beli,beli cepat yea :).

Ohsem Babykids Shop pun banyak barang-barang baby/kids yang lain...

terima kasih pada yg LIKE.

muahhh2!!


mamazoora :D

papa love mama

my lil cute doter

Izz RIzqi

Lilypie Second Birthday tickers